Szórakozás

Hivatása és a zenei pálya között őrlődik a kiscsillag

Mészáros János Elek, a 2012-es Csillag Születik győztese még nem tudja, mihez kezd. Énekelne és dolgozna is egyszerre.

Meghatottság, meglepettség és édes teher – nagyjából így lehetne szavakkal leírni mindazt, amit Mészáros János Elek a Csillag Születik nyertese átélt abban a pillanatban, mikor nyertessé nyilvánították. Az operaénekes kezdetben rezzenéstelen arccal fogadta győzelmét, ám később eltörött nála a mécses. A verseny után órákban a kiscsillag még mindig nem tudta felfogni, mi zajlik épp körülötte.

„Olyan hihetetlen ez az egész. Nagyon örülök, hogy én nyertem. Nem is sejtettem, hogy így alakul majd, és nem is ez volt az igazi cél. Énekelni akartam és az emberekhez közelebb hozni az általam képviselt műfajt” – nyilatkozta a Hír24-nek Mészáros János Elek, aki bár örül a nyereményeknek, még nem tudja, mi lesz a sorsa a havi egy millió forintnak. „Nagyon örülök a nyereménynek. Hogy mi lesz a pénzzel? Nekem azt tanították, hogy akkor spóroljak, amikor van miből. Így biztos, hogy ezt az összeget egyelőre félreteszem, aztán meglátjuk mi lesz vele. Az biztos, hogy elherdálni nem fogom” – árulta el a kiscsillag, aki jövőbeli terveivel kapcsolatban már nem ilyen határozott.

„Nagyon sokat tanultam azért, hogy azt a munkát végezhessem, amit élvezek. Szeretek a földhivatalban dolgozni, ahogy énekelni is. Június végig még fizetés nélküli szabadságon vagyok. Addig kell eldöntenem, milyen mértékben szeretnék és tudok foglalkozni a munkámmal és az énekléssel. Ez egy komoly dilemma lesz számomra” – mesélte Mészáros János Elek, aki abban azonban biztos, hogy az éneklést továbbra is folytatja az általa képviselt műfajban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik