Szórakozás

Megválik ruháitól a magyar tévés

horváth éva (horváth éva)
horváth éva (horváth éva)

Horváth Éva az egyik legnépszerűbb licitáló oldalon bocsátotta áruba kedvenc ruháit. A szépség jótékony célra ajánlja fel a befolyt összeget.

Most, hogy véget ért az Éden Hotel, sokkal nyugodtabb vizekre evezhet Horváth Éva, a Viasat3 műsorvezetője. Az egykori modell most leginkább az általa tervezett ruhakollekció népszerűsítésén dolgozik, miközben már új műsorát is tervezi. Egy kis jótékonykodásra azonban mindig jut ideje.

A szépség most kedvenc ruháit bocsátja áruba, a befolyt összeget pedig jótékony célra ajánlja fel. „Horváth Éva vagyok, modell, műsorvezető, és talán kevesen tudjátok, de a Sugarbird márka egyik tervezője is. Saját tervezésű ruháimat szívesen viselem a hétköznapokon, a partykon, sőt ezek a különleges darabok elkísértek az Éden Hotelbe is, ahol nagy örömömre sokak tetszését elnyerték. Szeretném, hogy akik majd megvásárolják ezeket az egyedi, csinos ruhákat, ugyanolyan jól és nőiesen érezzék magukat bennük, ahogy én is. Emellett pedig, mivel szívemen viselem a beteg gyermekek sorsát, segíteni szeretnék a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak is. Az aukcióimból befolyt pénzösszeget az ő javukra ajánlom fel” – olvasható az aukciós portál felületén. A licitek szép lassan gyűlnek, s úgy néz ki, az alapítvány több tízezer forintos bevételre számíthat Horváth Éva akciójának köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik