Szórakozás

Közös kifutón debütált a Sugarbird és Bock József

Elsöprő sikert aratott Bódi Sylviék gasztro-divatbemutatója. Nézze meg a Győr24 fotóit!

Cseppet sem szokványos premier részesei lehettek a divat és gasztronómia kedvelői. Tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a Sugarbird csapata a csodás ruhakölteményeken túl, a Bock Józseffel közös kreációkról is lerántotta a leplet. Az est folyamán egy gombostűt sem lehetettvolna leejteni, rekordszámú érdeklődő tette tiszteletét a rendhagyó eseményen.

Szexi tűsarkak, a már jól megszokott nőies vonalak, trendi ékszerek és mámorító borkülönlegességek jellemezték Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita új alkotásait. Minden eddiginél többen voltak kíváncsiak a Covergirls ötösfogatának legújabb darabjaira, hiszen a ruhákon kívül most kiegészítőket, cipőket és a lányok ihlette bor, illetve pezsgő különlegességeket is.

Bódi Sylvi soha nem izgult még ennyire bemutató előtt, pedig már számtalanszor lépett kifutóra. „Hazánkban ilyen még soha nem volt, hogy egy divat- és egy szeszesitalmárka összefogjanak. Tele vagyok várakozásokkal, hiszen a jól megszokott Bock minőség most új köntöst kapott. De nemcsak emiatt remegett a lábam a show előtt. A rám jellemző csipke mellett most új oldalamról ismerhettek meg a márka kedvelői. Imádom Balit, nemrég jártam ott és ez ihletett meg. Így az új kollekciót, a tengerpartot és a szörfözést idéző dögös shortok és kisruhák jellemzik” – árulta el a csinos tervezőnő.

A Sugarbird ékszerkreációkkal is debütált, a Cango and Rinaldi segítette a lányok munkáját. Míg a Sylvi tervezte karperecek a letisztultabb vonalakat képviselik, addig Dukai Regina darabjai harsány színekben pompáznak. A modell, énekesnő új ruhái is extravagánsak, a kollekció fő irányát a fesztiválok adták.

Horváth Éva új ruháiban a nőiesség keveredik a tengerész stílussal. Debreczeni Zita kreációit továbbra is a tőle megszokott kifinomultság jellemzi.„Anyukám most először jött el a bemutatónkra, nagyon büszke volt rám, és ez külön öröm számomra.Az is nagyon jólesett, hogy miután lejöttünk a színpadról rengetegen jöttek oda hozzám, hogygratuláljanak” – mesélte meghatottan Zita a Győr24-nek.

Bock József, a neves villányi borász az est folyamán elmondta, a bor olyan gondolatok megfogalmazásában segít, amelyek az ember tudatalattijában vannak, de a királyi nedű felszabadítóereje nélkül sosem öltenének alakot. „Az én kedvencem a cuvéenk, amely egy nehéz, testes bor, azonban a Sugarbird csapata az új dizájnnak köszönhetően most könnyeddé és modernebbé varázsolta. Az új külső nagyszerűen debütált, remélem, ezáltal még több fiatal ismeri meg a Villány adta kincseket” – tette hozzá a Bock. A ruhák bemutatása után a címlaplányok Bock Józseffel karöltve olyan hírességeknek kínálták a pult mögül a neves pincészet remekeit, mint Muri Enikő, Kocsis Tibor, Varga Viktor, a Summer Sisters,Szunai Linda, Kedves Ferenc, Iszak Eszter, Kovács Vera, Mádai Vivien, Palcsó Tamás, Kozma Orsiés az est háziasszonya, Szekeres Nóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik