Szórakozás

Dagadtra csípték a szúnyogok Horváth Éva lábát

Gőzerővel folynak az Éden Hotel második szériájának forgatásai Mexikóban. A reality háziasszonya, Horváth Éva bár már otthonosan mozog a műsorvezetői szerepben, mégis akadnak olyan dolgok, melyekkel meg kell küzdenie.

Második alkalommal vezeted az Éden Hotelt. Mi az, amit másképp csinálsz műsorvezetés terén az előző szériához képest?

Végignéztem az első évad adásait és nagyon sokat tanultam belőle. Ezúttal lesznek például adáskártyáim, melyeken rajta lesz majd a teljes adásmenet, így biztonságosabban mozgok majd a kamera előtt. A karakterem viszont nem változik, maradok a megszokott szigorú tanárnő!

Mi a legnagyobb kihívás számodra a külföldi forgatásban?

Úgy érzem, hogy napról napra melegebb van itt, Mexikóban, ezért a sminkem szinte percenkénti korrekciót igényel. A felvételek közben nem nagyon tudok inni sem, mert a víz azonnal kicsapódik a bőrömön, és fényleni kezd az arcom. Emellett sok a szúnyog és a légy is, amelyek hihetetlenül csípnek, úgyhogy a lábam már szinte olyan, mintha bárányhimlős lennék. Mostanra már 3 féle szúnyogriasztóval kenem magam, úgy tűnik, hogy ez hatásos!

Mi az a dolog (tárgy, ruha, szuvenír), ami nélkül nem vágtál volna neki a mexikói útnak? Vittél ki olyan dolgot, ami Magyarországot, vagy a családodat juttatja eszedbe?

Nem vagyok az a típus, aki magával viszi a kispárnáját, vagy a maciját, inkább én viszek majd haza olyan kézi készítésű emléktárgyakat, amelyeknek az otthoniak örülnek. Van internet – persze a mexikói viszonyokhoz mérten, vagyis hol van, hol nincs -, ezért tudunk Skype-on beszélni, így szerencsére szinte olyan, mintha az otthoniak is itt lennének velem.

Minden adásban nagyon jól nézel ki. Kint hogyan őrzöd meg a bombaformádat?

Sajnos a műsor előtt hosszú ideig nem tudtam úgy tornázni, ahogy én azt saját magamtól megkövetelem, mert az elmúlt időszakban 2 bokasérülésem is volt. De a forgatás alatt már megkezdtem az edzést, minden nap futok reggel és este, sőt ha úgy adódik, napközben is. Ezzel készítem fel magamat az áprilisban kezdődő fél-maratoni szezonra!

Mit szólsz a kezdő csapathoz? Ez az évad miben lesz más?

A kezdő csapatról nem beszélhetek és természetesen a játék menetéről sem, annyit azonban elárulhatok, hogy idén teljesen más, még izgalmasabb, még különlegesebb karakterekkel találkozhatnak majd a nézők. A 25 millió forintért folytatott küzdelem feszültsége pedig már az első perctől érezhető!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik