Szórakozás

Ők a legdögösebb 30-on túli magyar celebek – Szexi fotó

Azt, hogy nem csak a húszéveseké a világ, az is jól bizonyítja, hogy az egyik internetes portál felmérése szerint Horváth Éva lett tavaly a legdögösebb címlaplány. Pedig a műsorvezető mellett számos, huszonéves szépség is szerepelt a Playboyban.

Egyesek szerint végre győzött az igazság, és bebizonyosodott, hogy az érettebb hölgyek is lehetnek legalább annyira szexisek és dögösek, mint az éppen aktuális, alig húszéves modellek. Ehhez persze az is kell, hogy a nők 30-on túl még fokozottabban figyeljenek magukra, hiszen ha bevalljuk, ha nem, ezen a koron túl, már nem úgy szuperál a testünk, mint korábban. Az egyik legkardinálisabb kérdés a testsúly megőrzése, ami egy bizonyos kor felett már vér és veríték kérdése a legtöbb nőnél. Az anyagcsere ugyanis lelassul és hiába eszünk kevesebbet, mint húszévesen, a zsírpárnák akkor is megjelennek a kritikus testtájakon, azokat pedig szinte kistestvérként követi a narancsbőr. De persze, ha egy nő igényes önmagára, akkor a harmincas éveiben simán felveheti a küzdelmet a pimaszul fiatal versenytársaival. Ezt példázza Horváth Éva esete is. A szépségkirálynőből tévéssé avanzsált hölgy egyébként nagyon örült a mostani győzelmének.

A Hír24 ennek kapcsán úgy döntött, górcső alá veszi azokat a magyar celebeket, akik Horváth Évához hasonlóan pályázhatnának a harmincon túli bombanő címért. Vegyük elsőként Liptai Claudiát, aki Évához hasonlóan már szintén megmutatta magát a nyuszis magazinban. Bár akkor még gömbölyűbb idomokkal rendelkezett, már akkor is sokan szexszimbólumként emlegették. Rajongótábora csak szaporodott, ahogy elhagyta a pluszkilókat, és a róla készült legutóbbi felvételek láttán most már tényleg kijelenthetjük róla: valódi bombázó lett.


Fotó: TV2

Ha tökéletes harmincas testről ejtünk szót, akkor Rubint Rékáról semmiképpen nem szabad megfeledkezni. A kétgyermekes anyuka azonban tesz is azért, hogy formás idomait bármelyik huszonéves megirigyelhesse.


Fotó: FHM

Zsédényi Adrienn is zseniális formában van. Az énekesnő ugyan nem vetkőzött még a már említett férfimagazinnak, de még így is bátran be merjük válogatni a legjobb testű harmincas celebek közé.

Aztán ott van Lilu, aki mióta édesanya lett, jobb formában van, mint valaha. Sokat fogyott és új stylistjának köszönhetően nőiesebben is öltözködik. A VV műsorvezetője maga is elismerte, sokan megdicsérik az utóbbi időben nagy átalakulása miatt, ami neki nagyon is jólesik. Az RTL Klub műsorvezetői közül Ördög Nórát is sokan bálványozzák törékeny alkatának köszönhetően. Náray Tamás például az egyik alkalommal azt mondta, nincs olyan ruha, ami ne állna jól az X-Faktor műsorvezetőjének. Így aztán Nórát is bátran emlegethetjük a bombázók között.


Fotó: Kummer János

A TV2-nél is találtunk jó néhány harmincon túli szépséget. Liptai Claudia mellett mindenképpen meg kell említenünk Demcsák Zsuzsát és Tatár Csillát is. Ők mindketten kiváló formában vannak és ma is bátran megmutathatnák magukat ruha nélkül. Úgy tudjuk, hogy Zsuzsára pályázott is az egyik férfi magazin, de ő nemet mondott az ajánlatra.


Fotó: TV2

A felsorolt celebek mellett persze mások is vannak, akik versenybe szállhatnak a 30-as bombázók között. Bátran írják meg, hogy önök szerint ki a legjobb nő a magyar sztárok között, aki persze már elmúlt húszéves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik