Szórakozás

Ledobja ruháit az RTL Klub felfedezettje?

Elképesztő titkot árult el magáról VV Fecó a Hír24-nek. Elmesélte, hogy fehérnemű reklámozására kérték fel, amire ő hajlik is.

A ValóVilág játékosa minden lehetőséget megragad, amivel tisztességes keretek között pénzhez juthat, hogy elősegítse családja boldogulását. Így attól sem zárkózik el, hogy esetleg alsónadrágban fotózzák, igaz, ehhez még véleménye szerint nem elég kidolgozott a teste. Úgy látja, hogy egy hónap edzéssel már formába tudja hozni magát egy fehérneműs fotózáshoz. Fecó azt egyelőre nem tudta megmondani, mennyi pénz ütheti a markát, ha ledobja a ruháit.

Egyébként nem csoda, ha Fecó szeretné megmutatni a testét, hiszen rengeteget fogyott a luxusbörtönben.

„Amikor beköltöztem 94 kiló voltam, aztán kissé meghíztam, felszedtem 7 kilót. Szerencsére időben rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, ezért edzeni kezdtem és a játék végére 85 kilóra sikerült lefogynom. Úgy gondolom, hogy ez a súly edzéssel tartható, de még izmosodnom kell.” – mondta Fecó, aki szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a nagy fogyás nem viselte meg a bőrét, így sokakkal ellentétben neki plasztikai műtétre sem lesz szüksége a szexi fotózás előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik