Szórakozás

Testéből él a TV2 felfedezettje

Alexa régi vágya, hogy playmate legyen. Nos, ez most sikerült neki, mégpedig olyannyira, hogy ő lett 2012-ben az ország első nyuszilánya.

Az Év playmate-jének neve sokak számára ismerősen csenghet. Varga Alexára a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorából emlékezhetünk, ő volt az a menyasszonyjelölt, akit bár sokan a legszebbnek tartottak, elsőként ugribugrizott ki a rezidenciáról. Ezt követően igyekezett testi adottságait kamatoztatni, és erotikus fotók is megjelentek róla.

Nos, a szilikonkeblű szépség most nem vallott kudarcot, hiszen 2012-ben ő lett az ország legszebb nyuszilánya. Alexa elmondta, esélyesnek tartotta magát a győzelemre, mégis majd’ elájult, amikor kimondták a nevét. Azt állítja, nehezen dolgozza fel a ezt a döbbenetes sikert, s nekünk nincs okunk kételkedni a szavaiban.


Alexa nyuszilány annyit még elárult: e nemes címet karrierje fellendítésére szeretné használni, és büszke arra, hogy idén ő képviselheti a magazint. Hozzátette, győzelmét először a szüleivel osztotta meg – gyanítjuk, a győzelme hírére gondolt.

Alexáról az ÖsszeEsküvőkből való kiesése után sokat cikkezett a bulvársajtó, ugyanis párra talált a szintén a műsorban szereplő Norbiban. A fiatalok hamar össze is költöztek, ám a hírek szerint a szerelem amilyen gyorsan fellobbant a nyúl és párja között, oly hamar el is hamvadt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik