Szórakozás

Kelemen Anna fényképeivel kínálnak szexet

Egészen friss fotókkal kínálja szexuális szolgáltatásait, egy magát Annának nevező hölgy. Az oldalon Kelemen Anna fényképei láthatóak.

Szexi félaktfelvételek találhatóak az egyik szexpartnerkereső oldalon Kelemen Annáról. A playmate-ről tíz félmeztelen fotó tekinthető meg, melyek mindegyikén jól felismerhetően és kivehetően Kelemen Anna látható. Sőt, a hirdetés szövege is arra enged következtetni, hogy valóban a dúskeblű playmate kínálja bájait. „Kedves Uram, én egy híres magyar playmate vagyok. A nevem Anna. El kell mondjam, hogy imádom a szexet, nem tudok nélküle élni, ezen a téren Velem mindent kipróbálhat! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a nappali órákban hívjon kérem, hívószámkijelzéssel! Ha gondolja meglátogathat, vagy elmehetek magához, esetleg szállodába! Várom hívását! Puszi: ANNA” – olvasható a hirdetés szövege, amely alatt a hirdető paramétereiről is informálódhatnak az oldalra látogatók.

Bár a megadott számot többször is tárcsáztuk, azt nem vette fel senki. Kelemen Anna legutóbb Hajdú Péter Frizbi című műsorában vallott arról, hogy milyen jellegű képek keringenek róla az interneten. „Még régebben készítettem pár olyan felvételt, amik kifejezetten azzal a céllal készültek, hogy ilyen jellegű oldalak felhasználják illusztrációként” – mondta a szőkeség. Azonban a képeket elnézve biztos, hogy a felvételek nem Anna múltjának darabjai. Azokon ugyanis jól látható a playmate nemrég megnagyobbítatott keble, melyek nagysága a legutóbbi beavatkozásnak köszönhetően elérte a hétszáz köbcentimétert. Vajon tényleg csak illusztrációként használták fel a playmate fotóit, vagy valóban ő áll a hirdetés mögött?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik