Szórakozás

Bódi Sylvi olyat tett, mint soha

Egy spontán ötlettől vezérelve kóstolót vitt két rajongójának Bódi Sylvi abból a borsólevesből, melynek receptjét édesanyjától tanulta.

Egyre gyűlnek a főzéssel és a konyhai sikerélményekkel kapcsolatos bejegyzések Bódi Syvli oldalán. A harmadik ikszbe lépő modell ugyanis úgy érzi, most jött el az a periódus az életébe, amikor felfedezheti a kulináris örömöket. „Volt, aki azzal piszkált, hogy későn kezdek ehhez. Mihez képest, hiszen van, aki sose tanul meg főzni. Én most jutottam el oda, hogy nyugodtan tudjam élvezni a főzés minden örömét. Eddig leginkább a karrieremre koncentráltam, és nem éreztem, hogy a főzés örömet adna nekem. Mostanra azonban ez teljesen megváltozott” – árulta el a Hír24-nek a playmate, aki leginkább édesanyja borsólevesére esküszik. „Anyukám tanítgat főzni és a borsólevese az első, amit el tudtam készíteni. Legutóbb is azt készítettem, s egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy gondoltam, hogy a végeredményt megkóstoltatom valakivel. Ezért a Facebook oldalamra írtam a hirtelen jött ötletet: „Esküszöm, hogy kiválasztok valakit, akivel megkóstoltatom!”. A kommentek pedig záporoztak” – árulta el a modell, aki végül egy hozzá közel lakó lányt választott ki a vaktesztelésre.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„E-mailen leegyeztettük a címet én pedig kocsiba pattantam a kóstolóval. A lány és a barátnője már vártak. Meg is volt terítve, így miután velem is megkóstoltatták a főztöm – biztos, ami biztos – együtt ebédeltünk. Előtte nem ismertük egymást, teljesen spontán volt a dolog. Egy csajos fél órát töltöttünk együtt, majd mindenki ment a maga dolgára. Nagyon jó volt, s mindannyian élveztük a rapid-ebédet” – mesélte a modell, aki úgy érzi, az ilyen váratlan akciók fűszerezik meg igazán az életet. „Nem mondom, hogy rendszert fogok ebből csinálni, de akkor és ott úgy éreztem, hogy valakinek kóstolót kell vinnem. Én egy ilyen lány vagyok, szeretek néha kicsit őrült lenni. Ezzel az akciómmal mindenki jól járt. A főztömre legalábbis nem volt panasz, hiszen a lányok kétszer is ettek belőle. Így máris megérte a dolog” – lelkendezett Bódi Sylvi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik