Szórakozás

Súlyos beteg a Jóbarátok sztárja?

Egyszerűen csak egészséges szeretett volna lenni a színésznő, de a túlzásba vitt edzés és szigorú diéta már az egészségét veszélyeztetni.

A 43 éves sztár, Jennifer Aniston munkaköri kötelességének érzi, hogy jól nézzen ki. “Másképpen munkát sem kapok” – mondja. Éppen ezért az elmúlt években igyekezett odafigyelni arra, hogy mit eszik, és mennyit sportol.

Mostanra azonban megszállott lett, egyesek szerint exorexiás, vagyis edzésfüggő. “Hetente legalább ötszöt hatszort edzek, és minimum másfél órát. A futástól a pilatesig mindent beiktatok, hogy változatos legyen a mozgás” – olvasható az InStyle magazinnak adott interjúban. “Mostanában már csak a súlyzóimmal vagyok hajlandó utazni, mert a szállodai szobákban is szoktam edzeni, ha nem jutnék el edzőterembe. Telefonálás és tévézés közben a karomat és a lábamat erősítem, lefekvés előtt nyújtok, és csinálok pár felülést.”

Aniston tavaly szokott le a dohányzásról, és akkor felszaladtak rá a kilók. Akkoriban volt friss a szerelme Justin Theroux színésszel, és a sztár a diétájára sem figyelt. Eleinte csak egészségesebben akart élni, de mostanra igazi függőségben szenved. Akár hullafáradtan is, de elvonszolja magát edzeni. Sőt, betegen is volt már két órás boksz edzésen.

“Ő azt mondja, egészségesen él, de ez már beteges, amit csinál, és aggodik érte mindenki a környezetében. Még az edzője is azt tanácsolta, hogy fogja vissza magát” – meséli a színésznő ismerőse. “Egyszer a teremben esik majd össze, és a mentő viszi el, de talán ez kellene, hogy belássa, túlzásba esik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik