Szórakozás

Csak a hálószobán osztozik a párjával Jennifer Aniston

Jennifer Aniston hatalmas házat vásárolt Bel Airben a partnerével, Justin Theroux-val, de állítólag csak a hálószobán szeretne osztozni a férfival.

A 2005-ös válása óta többnyire egyedül élő színésznő az ismerősök szerint hiába boldog új párjával, már annyira megszokta a magányt, hogy szeretne néha magára maradni, és azt sem szeretné, ha a férfi érezné rosszul magát attól, hogy állandóan együtt kell lenniük. Éppen ezért Theroux-nak külön lakrészt terveztetett, amelyben egy játékszoba is helyett kapott biliárdasztallal, bárpulttal és egy nagy televízióval, hogy párja és a barátai jól tudják érezni magukat, ha összeül a társaság.

A férfiak szemében utóbbi döntésével valószínűleg végképp álomnővé váló Aniston egyébként máskor is sokat költ Therouxra: egy aukción megvásárolta neki 8000 dollárért James Dean egyik bőrdzsekijét, de vett már neki drága festményt és két motort is. Az ismerősök szerint a párnak az sem okoz problémát, hogy Aniston sokkal többet keres, mert a színésznő szívesen költ a férfire, akit szeret, Theroux pedig inkább büszke rá, hogy ilyen fontos a sztárnak, mintsem hogy kitartottnak érezze magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik