Szórakozás

Pár napon belül milliókat tesz zsebre az RTL üdvöskéje

Muri Enikő és Kocsis Tibi is a Quantum XXL-nek szorít a Csillag születik végső összecsapásában. Fluor is a tánccsapatnak szurkol egy videoüzenetben.

A hetek óta tartó küzdelem után szombaton végre kiderül, hogy ki zsebelheti be a Csillag Születik főnyereményét. A végső döntőbe hárman mérhetik össze tudásukat, és küzdhetnek meg a zsűri és a nézők kegyeiért. Szirota Jennifer fátyolos hangja, Mészáros János Elek baritonja és a Quantum XXL tánccsapat figurái feszülnek majd egymásnak a végső küzdelemben.

A versenyzők és rajongóik „kampánya” már vasárnap elkezdődött. Szinte mindegyik versenyző szavazásra buzdítja rajongóit. Míg Szirota Jennifer és Mészáros János Elek leginkább közösségi oldalukon lelkesítik a CSISZ-követőket, addig a Quantum XXL saját videós csatornáján kéri a rajongókat arra, hogy szavazzanak.

A csapatot olyan X-Faktorosok támogatják, mint Muri Enikő és Kocsis Tibor, akik állításuk szerint, mindketten a tánccsapatra voksolnak majd a döntő alatt. Ahogy ezt teszi majd Fluor Tomi is, aki szerint a Quantum XXL csapata igazán profi és tehetséges tagokból áll, ezért nekik kell nyerniük. Vajon a kampány meghozza majd a tánccsapatnak a várt győzelmet? Szombaton ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik