Szórakozás

Tartozásairól vallott az RTL felfedezettje – Kilakoltatják?

Elképesztően rossz anyagi helyzetbe került VV Fecó családja, amíg ő a luxusbörtönben volt. Az exvillalakó őszintén vallott a Hír24-nek anyagi helyzetéről és problémáiról.

Fecó elmesélte, hogy amikor kijött a villából, rengeteg kifizetetlen csekk és tartozás várt rá. Azt is kilátásba helyezték, hogy kilakoltathatják a családot az albérletből. A família természetesen nagyon megrémült, hiszen két kisgyermekkel nemigen tudnának hová menni. A villa egykori Dumagépe azt állítja, történjen velük bármi, a két kisfiáról minden körülmények között gondoskodik, ők nem kerülhetnek veszélybe.


VV Fecó bajban van (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

„Az RTL Klubtól szerencsére kaptunk egy kis pénzt a VV-s szereplésért, de nem százezres összegről van szó, hanem néhány tízezer forintról. Nekünk ez is hatalmas segítség most. Épp szerdán érkezett meg a pénz, amit azonnal vittem is a lakásszövetkezethez, hogy befizessem a hátralékunkat. Így most szerencsére megmenekültünk a kilakoltatástól. Ez nagyon nagy dolog most számunkra” – lelkendezett Fecó, aki szeretne minden lehetőséget megragadni arra, hogy családját kisegítse a nehéz helyzetből.

Nincs könnyű dolga, hiszen jelenleg ő az egyetlen pénzkereső a családban, ráadásul még neki sincs állandó bevételi forrása. Nem titkolja, hogy nagyon szeretné, ha lennének fellépései, de emellett jelenleg civil munkát is keres. Elsősorban felszolgálóként vagy vagyonőrként képzeli el magát, ugyanis erről van papírja. A keresgélés közben azonban azt tapasztalta, hogy őrként nem szívesen foglalkoztatnák az ismertsége miatt, ám éppen ez a dolog pincérként még az előnyére is válhatna. Fecó elárulta, több helyre is beadta az önéletrajzát, és ígéretei is vannak már, de egyelőre munkát még nem ajánlottak neki.

Tervei között szerepel egy saját zöldségbolt is, erre egyelőre azonban még spórolnia kell. Az üzlethelyiséget már kinézték, most éppen a bérleti díjra spórolnak, illetve a kezdő árukészletre. Az induláshoz számításaik szerint körülbelül 200 ezer forintra lenne szükségük, ám jelenleg ennyivel sem rendelkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik