Szórakozás

Fluor, SP és Vastag Csaba halálra rémültek

24.hu
24.hu

2012. 05. 31. 10:51

Félelem és reszketés a Barcsay utcában: a hamarosan megnyitó Underground Fear horrorlabirintust tesztelték le a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadó kategóriájának jelöltjei. A 18 helyiséggel felszerelt rettegésaréna közel 45 percen át kelt félelmet a látogatókban izgalmas és félelmetes horrorfilmek jeleneteit felidézve.

Horrorlabirintusban jártak a VIVA Comet Legjobb férfi előadó kategóriájának jelöltjei. A premier előtti rettegés során közel háromnegyed órán át bolyongott Fehér Balázs, Vastag Csaba, SP és Fluor Tomi Budapest egyik legrégebbi háztömbjének légópincéjében. Király Viktor igazoltan volt távol, mivel éppen legújabb klipjét forgatja, amit hamarosan a VIVA Televízión láthatnak a rajongók. Rajta kívül mindenki lemerészkedett a rémek közé, még Fehér Balázs is, aki pedig nem szereti a zárt helyeket.

„Bár klausztrofóbiám van, azért bevállaltam és lemerészkedtem a horrorlabirintusba – mesélt Fehér Balázs az élményeiről. – Ez természetesen nem akadályozott meg abban, hogy nagyon jól érezzem magam, a srácok elvonták a figyelmemet, aztán mikor elég volt, egyszerűen kijöttem.”

A labirintusban különböző horrorfilmek felidézése, valamint félelmetes hang- és fényhatások biztosítják, hogy minden résztvevőben örök emlék maradjon a látogatás. „Halál parás vagyok, végigizgultam az egészet – mondta el Éder Krisztián SP a látogatás után. – Amúgy nagyon jól néz ki, maga a környezet is szép, a jelmezek meg egyenesen hihetetlenek, olyan
realisztikusak” – tette hozzá a rendező-előadó.

A hely berendezésében a legkülönbözőbb utalások vannak ismert horrorfilmekre, így a félni szerető rajongók minden sarokban találhatnak valamit, ami legijesztőbb filmélményeikre emlékezteti őket: itt van a Fűrész első részének nyilvános mosdója, Chucky, az életre kelő játékbaba, sőt, a Kör kútját is viszontláthatják a bátor látogatók, miközben interaktív módon maguk is alakíthatják a történteket.

„Nekem a Kör című filmet felidéző szoba tetszett a legjobban, az egész nagyon egyben volt – mesélte nevetve Fluor Tomi, miután kiszabadult a horrorfilm szereplőjének, Samarának a karmaiból. – „Miután beraktam a videót, az nemcsak lejátszotta a filmet, hanem utána még a telefon is megcsörrent. Az egész labirintus nagyon tetszett, de ez tényleg rám hozta a frászt.”

A fiúk emellett gőzerővel készülnek a VIVA Comet gálára is, ahol, ha nem is ilyen, de hasonló izgalmakban lesz részük addig, amíg ki nem derül, hogy 2012-ben ki nyeri a Legjobb Férfi Előadónak járó Comet-gömböt.

12. VIVA Comet Gála 2012. június 14-én a Papp László Budapest Sportarénában!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.