Szórakozás

Súlyos baleset: több méter magasból zuhant le a magyar sztár

Súlyos balesetet szenvedett Dévényi Tibor. A retró DJ a Fridge Fesztiválon lezuhant a két méter magas színpadról. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem törte össze még jobban magát.

Tibi bácsi a körülményekhez képest már jól van, sőt, azon gondolkodik, hogy szombaton hogyan tudna fellépni egy szombathelyi fesztiválon. A Hír24-nek elárulta, a körülmények szerencsétlen összjátéka, illetve a fáradtság okozta a balesetét, nem pedig a részegség. A DJ-t ugyanis egyesek ezzel vádolták, pedig nem is ivott.

A zuhanás következtében csúnya zúzódások és horzsolások keletkeztek a hátán, a karján, a feje pedig nagyon vérzett. Mint később kiderült, szerencsére semmije nem tört el, és agyrázkódást sem szenvedett. Az orvosok azonban figyelmeztették: rettenetes napok várnak rá, a zúzódások ugyanis pokolian tudnak fájni. Tibi bácsi ezt meg is tapasztalta.

A híresség leginkább attól félt a balesete után, hogy megsérült a csípőprotézise, amit még az 1989-es autóbalesete után ültettek be a lábába. Amennyiben ez így történt volna, műtétek sorozata várt volna rá. Ezt azonban megúszta. Mindenki azt mondja, nagyon vigyázhatnak a DJ-re fentről, hogy csupán ilyen sérülései lettek, és nem pedig komolyabbak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik