Szórakozás

Lakást ajándékoz barátnőjének a TV2 üdvöskéje?

Nem csupán tehetséges és szép, de a hírek szerint jószívű is Radics Gigi. A fiatal lány azt fontolgatja, felajánlja a Mega-győztesnek járó lakást Szakos Andinak.

Nem volt még olyan a Megasztár történetében, hogy a győztes átadta volna nyereményét egykori ellenfelének. Pedig, ha igazak a hírek, ez most megtörténhet, ugyanis Radics Gigi azt fontolgatja, felajánlja az első hellyel járó lakást Szakos Andinak.

A salgótarjáni lány úgy véli, ő és a családja úgysem férnének el akkora helyen, márpedig mivel még csak 15 éves, velük költözik majd Budapestre. Gigi jószívűségének azonban nem csak ez az oka, az énekesnő elmondta, a sok közös munka összehozta őt Andival, barátnők és egymás bizalmasai lettek.


Az internetes kommentelőknek természetesen erről is megvan a véleményük, vannak akik lebeszélnék Gigit a jótékonykodásról, amellyel Andi lakhatási problémája megszűnne. Olyan is akad, aki azt állítja, úgysem a fiatal lány dönt ebben a kérdésben, édesapja pedig valószínűleg nem hagyja, hogy butaságot csináljon.


Bárhogy is döntenek Radicsék, egy ideig több mint valószínű, egyik lánynak sem lesz lakásproblémája. A hírek szerint már most be van táblázva a nyaruk, fellépésről fellépésre mennek, amellyel szép summát kereshetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik