Szórakozás

Ezt elszúrta a TV2 műsorvezetője

Amíg Joshi Bharat tévedett, addig Lui Padre kitalálta, ki nyeri a Megasztárt. Az utóbbinak azonban könnyebb helyzete volt...

A Megasztár Párbaj-adásaival egy időben Joshi Bharat a versenyzők esélyeit latolgatta. Az indiai sorselemző a számmisztika segítségével igyekezett megjósolni, ki lehet a tehetségkutató nyertese.

Joshi akkoriban kiszámolta, hogy 2012 az ötös szám éve, amiből le is vont következtetéseket. “Megérzéseim vannak, szerintem fiúnak kell lennie… – lamentált, majd meg is erősítette. – Kamerába nézek, és kijelentem: férfi lesz a győztes.”


Nos, Joshi ezúttal tévedett a fináléban Radics Gigi és Szakos Andi csapott össze, és mint ismeretes, a Megasztárt a 15 éves salgótarjáni lány nyerte meg.


Könnyebb volt a dolga Lui Padrénak, aki az utolsó élő adás előtt próbálta kitalálni, ki lesz az Év hangja. A mágus csirkecsontok segítségét kérte, amelyekből arra a megállapításra jutott, Gigi nyeri meg a versenyt. Ezt persze minden különösebb boszorkányság nélkül, már hetekkel ezelőtt szinte bárki megmondta volna…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik