Szórakozás

Bochkor Gábor: „Szükség van sztárallűrökre”

Nagyon gyorsan csöppentek bele a sztárok világába a TV2 tehetségkutatójának versenyzői. A zsűritagok arról beszélgettek Radics Gigivel és Szakos Andival, miként kell és miként lehet kezelni a népszerűséget.

A Megasztár finalistái és a négy zsűritag Tatár Csillával arról beszélgetett mennyit és miben kellene változnia Radics Giginek és Szakos Andinak, és egyáltalán, mások lettek-e a lányok a verseny során.

“Nem hiszem, hogy emberileg sokat változtak volna, de a szakmához való hozzáállásukban igen. Két hónap alatt annyi minden történt velük, mint másokkal évek alatt. Emberileg nem feltétlenül kellene változniuk” – fejtegette Bochkor Gábor.

“Majd adok nektek sztárallűrgyűjteményt, védekezésképpen kell, hogy legyenek elvárásaitok, amelyekhez ragaszkodtok.  Ezt arroganciának gondolják sokan, de muszáj így kezelni” – tette hozzá a rádiós.


Falusi Mariann egyetértett Bochi véleményével, és elmondta, a lányoknak ezután nehezebb lesz, hiszen a Megasztár alatt védett közegben voltak, ott minden “értük volt”.

“Ha egy idő után azt mondják rátok, hogy megváltoztatok, ezzel ne törődjetek, ez természetes” – folytatta Bochkor Gábor, Mester Tamás pedig kiegészítette azzal, hogy szerinte sem Gigi sem Andi nem fognak elszállni.

Szakos Andi szerint butaság a sztárallűrség fogalma, és elmesélte, már a Megasztár alatt is volt abból konfliktusa, hogy megmondta, ha valami nem tetszik neki. “Ha valamitől nem érzed jól magad, azt miért kellene megtenni” – vélekedik a tiszavasvári lány.


A zsűritagok abban is egyetértettek, fontos, hogy a fiatal tehetségek kiálljanak magukért, olyan ruhában és dallal álljanak színpadra, amivel azonosulni tudnak. Bereczki Zoltán pedig arra figyelmeztette a lányokat, hogy bár a társadalom sokszor “megpróbálja visszakalapálni” a kilógó emberkéket, de ők ne hagyják magukat, hanem járják az általuk jónak vélt utat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik