Szórakozás

Mindenkit átvertek a TV2 fiatal sztárjai

Péntekig csupán a Megasztárra koncentrált Radics Gigi, ám azóta nem tagadja, a zene mellett Burgess Benji is a szíve közepébe került. Íme, a Megasztár 6 második szerelmespárja!

Már a tehetségkutató első heteiben felröppent a pletyka, hogy Radics Gigi és Burgess Benji együtt járnak, ám a fiatalok cáfolták a híreszteléseket. Az amerikai-magyar énekes azt ugyan nem tagadta, hogy nagyon tetszik neki a salgótarjáni lány, de leszögezték, csupán barátok.

Most, hogy véget ért a Megasztár, bevallották, hetek óta együtt járnak, sőt, szerelmesek is egymásba, ráadásul az első csók is elcsattant közöttük, ami GIgi életében valóban az első volt. “Már nem vagyok olyan ártatlan” – nyilatkozta a Mega-győztes, és azt is elárulta, amikor még mindketten versenyben voltak, különös kézjelekkel vallottak egymásnak szerelmet, hogy a többiek ne vegyék észre, több van köztük, mint barátság.


Gigi finalista-partnere, Szakos Andi azonban jóideje tudta az igazságot, természetesen ő sem rántotta le a leplet újdonsült barátairól. Egyébként a tiszavasvári lány volt az első, akinek Nagy Adri és Bozont is elárulta, hogy szerelmesek egymásba. Ők ugyanis, éppen úgy, mint Gigiék, szintén csak miután már nem versenyeztek, vallották be, gyengéd érzelmeket táplálnak egymás irányában.

Amígy Adri és Bozont szinte már össze is költöztek, addig a 15 éves Gigi és Benji szinte alig töltöttek kettesben időt. Hogy mit hoz Radics GIginek az első szerelem, még nem tudni, de annyi biztos, hogy nagyon kedves párocskát alkotnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik