Szórakozás

VV Attila összeállt Cristofel exével

VV Attila hosszú heteket fog együtt tölteni VV Veronikával. A két VV-s ugyanis együtt fut neki a KRESZ-tanfolyamnak.

Nagy lépésre szánta el magát VV Attila és VV Veronika. Ahogy arról korábban is beszámoltunk a ValóVilág ötödik szériájának nyertese még nem rendelkezik jogsival, ezért nyereményautóját sem veheti birtokba. A VV-s bár már megvizslatta a négykerekűt, egyelőre csak egy sofőr mellett, az anyósülésen ülve tehetett meg pár métert a csodajárgánnyal.

Így VV Attilát igencsak sürgeti az idő, a jogsi megszerzését illetően. Más a helyzet VV Veronikánál, aki már hónapokkal ezelőtt tervbe vette, hogy a közeljövőben szert tesz a jogsire. A VV plasztikcicája már akkor tervbe vette mindezt, amikor elkezdte a fodrásziskolát. Ám elfoglaltságai – és a Cristofellel kialaukult botrány – miatt eddig nem volt lehetősége belevágni a tanfolyamba.

A két reality-szereplő most erőiket egyesítve vág neki a tanfolyamnak. VV Attila szűkszavúan adott hírt kettőjük elhatározásáról. „Golyófej és kacsacsőr. Péntektől együtt járunk KRESZ- re” – írta a VV-5 játékosa közösségi oldalán, aki egy Veronikával közös képet is mellékelt a bejegyzéshez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik