Szórakozás

Udvaros Dorottya nyomdokaiba lép Muri Enikő

Muri Enikő készülő albumán Udvaros Dorottya egyik számát is feldolgozza. Az énekesnő rajong a Dés László-szerzeményért.

Szinte egy percre se áll meg az X-Faktor énekesnője, Muri Enikő. A szemünk előtt dívává érő énekesnő hol fellépésre rohan, hol táncórákon tökéletesíti lépéseit, miközben a színészi pályán is kiválóan helytáll. Persze Muri Enikő eközben gőzerővel dolgozik első saját lemezén is.

Az X-Faktor felfedezettje az utóbbi időben minden nap stúdióba vonul, hogy felénekelje saját szerzeményeit. Azonban albumán nemcsak saját darabjait csillogtatja meg az énekesnő, hanem egy feldolgozással is kedveskedik a rajongóknak.

„Örülök, hogy tényleg ilyen sokan kíváncsiak vagytok a dalra, ez nagyon jól esik! Köszönöm Szépen! Nos, itt van! A címe Botladozva és amikor a manageremmel meghallgattuk, azonnal tudtuk, hogy ezt kell feldolgozni a legszebb magyar dal, amit valaha hallottam! Persze a lemezen szebben fog szólni, hiszen itt mégy csak próbáltunk. Puszi Enikő” – tette közzé Muri Enikő az örömhírt közösségi oldalán.

A bejegyzéshez egy videót is mellékelt az énekesnő, aki Udvaros Dorottya szerzeményét dolgozza majd fel albumán. A Dés László által írt szerzemény X-Faktoros feldolgozása már most elnyerte a rajongók tetszését.

Az eredeti verziót alább hallgathatja meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik