Szórakozás

A CSISZ táncosával állt össze Muri Enikő

Az X-Faktor énekesnője, Muri Enikő a Csillag Születik felfedezettjétől, Szabó Timesztől vesz táncórákat. A lányok magassarkúban ropják.

Mióta Muri Enikő az év legjobb női hangja lett a tavalyi X-Faktorban, óriási változáson ment keresztül. Az egykori félénk, kordszoknyás énekesnő a ruhatárát egyre nőiesebb darabokkal töltötte fel, tökéletesítette az alakját, haját póthajjal turbózta fel

Azonban az énekesnő nem elégedett meg annyival, hogy csak a hivatalos eseményeken, és interjúkon tündököljön a legjobb formájában. Muri Enikő – akinek maximalizmusa határtalan – a színpadon is legtöbbet szeretné nyújtani közönségének. Ennek érdekében hetente egyszer táncórákat vesz, ahol nem más segít neki a színpadi mozgás tökéletesítésében, mint Szabó Timesz.

A táncosnő még a Csillag Születikben tűnt fel egyedi stílusú lánycsapatával, mellyel hatalmas sikereket ért el. A fiatal lány ezt követően a tengerentúlon is szerencsét próbálta, ahol újabb stíluselemekkel gazdagodott kelléktára. Így Timesz, hazájába visszatérvén egy új táncformát honosított meg.

A high heels (magassarkú) irányzatnak köszönhetően a nők minimum öt centis cipőkben rázhatják, megmutatva szexis, nőies oldalukat is. Ehhez a tánckurzushoz csatlakozott most Muri Enikő is, aki rendkívül élvezi a CSISZ felfedezettjénél vett órákat.

„Csajszik! Gyertek Szabó Timesz magassarkú táncóráira! Én minden pénteken ott vagyok. A legmenőbb táncóra, amin eddig részt vettem! Köszönöm Timesz, millió puszi Neked!” – írta közösségi oldalán Muri Enikő, aki lelkes rajongója a csábító táncformának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik