Szórakozás

Kéthetes gyerekét hagyta otthon egy buli miatt a magyar sztár

Feleségével bulizni indult Czutor Zoltán. A házaspárnak nemrég hatalmas élményben volt része, hiszen megszületett közös gyermekük, Simon.

Két héttel ezelőtt látta meg a napvilágot a Belmondo együttes frontemberének negyedik gyermeke. A kis Simon Zsigmond 56 centivel és 3,22 kilogrammal született és a sztárházaspárnak ő az első közös gyermeke.

Zoli és Zsanett az egyik budapesti exkluzív szórakozóhely megnyitóján jelentek meg együtt, ahol a Reflektor magazinnak nyilatkoztak. Az újdonsült anyuka, aki remekül néz ki, elmondta, még nagyon furcsa neki, hogy a baba már nem a hasában van. Néha még ösztönösen odakap és arra gondol, vajon nem hangos-e neki a zene.

„Valószínűtlenül jól viselkedik a gyerekünk és félek, hogy ennek még meg fogjuk fizetni az árát. Egy angyal.” – mondta a büszke apuka.

Felesége azt is elmondta, sokszor felajánlja zenész férjének, hogy pelenkázzon, fürdessen, mert kiválóan csinál mindent, ami a gyerekneveléssel kapcsolatos. Zoli azt mondja, Zsanira ráfért a lazítás, hiszen egész nap talpon van a baba miatt.

A megnyitón egy másik fiatal anyuka, Kovács Ági is megjelent. Azt mondja, bár már egyéves a kisfia, most volt az első alkalom, hogy kimozdult otthonról. A kicsire Ági édesanyja vigyázott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik