Szórakozás

Szakmát vált a magyar olimpikon

Kovács Ági visszatér az uszodába. Ám a boldog anyuka ezúttal nem versenyezni fog, hanem kommunikációs munkát végez majd az úszószövetség bázisán.

Visszatér imádott közegébe Kovács Ági úszóbajnok, aki most is a víz és az uszoda közelében lesz. Ám az olimpikon ezúttal nem versenyezni fog, hanem egy új szakmában próbálja ki magát. A boldog anyuka mostantól kommunikációs és marketing feladatok lát majd el a Magyar Úszószövetségnél.

Kovács Ági a közelgő Európa Bajnokságon debütál majd új munkakörében, ám addig is kisfia, Gábor tölti ki minden idejét. A csöppség most múlt tizenegy hónapos, így egyre könnyebb dolga van vele édesanyjának.

„Élsportolóként az ő életébe is sikerült rendszert vinnem. Van napirendje a babának, és ez jelentősen megkönnyíti az életünk. Így pontosan tudjuk, mikor eszik, alszik és mikor mi a baja. Ráadásul a rendszernek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabb baba” – árulta el az RTL Híradójának Kovács Ági, aki hamarosan belevág új munkájába, s kommunikációs vezetőként tér vissza a margitszigeti uszodába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik