Szórakozás

Csúnyán megviselte a terhesség és a szülés a magyar hírességet

Bár nem volt könnyű dolga kisfia megszületése után Kovács Áginak, mára a bajok elmúltak, és csak az öröm maradt helyettük.

Őszintén beszélt szülés utáni nehézségeiről Kovács Ági a TV2 Aktívjában. Az úszónő nagyon fontosnak tartotta, hogy anyatejjel táplálja a kis Gábor Dominikot, és ezért még a szoptatás kínjait is kiállta. Ági hozzátette, nem számított arra, hogy ez ilyen fájdalommal jár.

Mindemellett ráadásul a kisfiú rossz alvó is volt. “Terhességem alatt is nagyon szeretett mozogni, és azt mondta az orvos, hogy ez kint is így lesz. Végül be is igazolódott ez az állítás. Ebből is adódtak kisebb problémák, mivel a baba továbbra is mozgékony maradt, és nem nagyon szeretett aludni” – emlékezett vissza Ági. “Az első feladat az volt, hogy kicsit összerázódjunk, és megpróbáljam megtanítani neki, hogy az alvás nagyon fontos. Hosszú-hosszú hónapoknak az eredménye, hogy mára már nagyon jó alvó” – tette hozzá.

Ági arról is beszélt, hogy nem csak arra nem számított, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas, de arra sem, hogy a szülés következtében a női szervezetet akkora trauma éri, hogy utána hónapokig tart a felépülés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik