Szórakozás

Így éli meg az anyaságot a magyar híresség

Kiegyensúlyozott, mosolygós baba Kovács Ági kisfia, Dominik. Az egykori sportolónő rengeteg időt tölt a kicsivel, és már most elkezdte megkedveltetni vele a sportolást.

Egy éve született meg Kovács Ági kisfia, Gábor Dominik. Az egykori úszónő jóideig csupán a gyermekének szentelte életét, és úgy véli, meg is lett az eredménye. Bevallotta, amikor kisfia megszületett, eleinte furcsa volt, meg kellett szoknia, hogy az élete része, de ma már ez teljesen természetes.

“Teljesen izoláltan éltünk, Dominik nagyon kiegyensúlyozott mosolygós baba, nagyon jól eszik, nagyon jól alszik, most már ha eljövök otthonról nyugodt szívvel ott tudom hagyni” – mesélte Ági, aki május elejétől dolgozó anyuka, a magyar úszósportot sportmarketingesként képviseli.


A csinos anyuka elmondta, távolléteit igyekszik kisfia alvásidejére időzíteni. Dominik annak ellenére, hogy még nem beszél, mindent megért, és nagyon jó a metakommunikációs érzéke, például, ha szeretne valamit feltartja a kis kezét.

Ági arról is beszélt, hogy most, hogy már jóidő van, leginkább szabadtéri programokat csinál kisfiáva, bár télen is figyelt arra, hogy sokat legyenek a friss levegőn. “Nyáron a kedvenci időtöltésünk a medencében pancsolás lesz, sokat leszünk vízközelben, megmutatom neki a Balatont is” – mosolyog az úszónő, akinek még ma is fontos szerepet tölt be az életébe a sport, és szeretné, ha a kisfia is így lenne majd ezzel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik