Szórakozás

Vissza a villába: VV Attila castingolja, kivel költözik

A ValóVilág ötödik szériájának nyertese választja ki azt a tíz szerencsést, akik hamarosan beköltöznek a luxusbörtönbe.

Nagy munkába fogott VV Attila, aki még a nyár előtt visszaköltözik a VV-villájába. Az összeférhetetlen karakter ezúttal legkedvesebb cimboráit viszi magával, VV Veronika, Kinga és Péter személyében. Azonban tíz civil is kiválasztásra kerül, akik részt vehetnek a villa-pikniken.

„A Villába olyanokat szeretnék visszavinni, akik aktív, és lelkes nézői voltak a műsornak, és szinte már fanatikus módon követték a mindennapjainkat. Természetesen fontos, hogy olyan szimpatizánsok legyenek, akik kedvelték az én karakteremet, ezért mindenképpen a Facebook csoportomból fogom kiválasztani a szerencsés 10 embert” – írt a jelentkezés menetéről VV Attila közösségi oldalán, aki nem visz magával akárkit a luxusbörtön falai közé. A jelentkezőknek több szűrőn kell átmenniük, hogy Attila rábólintson a dologra.

„A válogatás ezen a héten szombatig fog tartani, online bemutatkozást várok a jelentkezőktől és a végső 10 személyt egy rövid telefonos beszélgetés után fogom kiválasztani. Igen ezt mondhatjuk castingnak is…” – tette közzé a közösségi oldalán VV Attila, aki visszaköltözésével szeretne végleg búcsút inteni a ValóVilág villájának.

„Azt gondoltam, hogy ez a Villámlátogatás részben egy szimbolikus gesztus a nézők felé és főleg azok felé, akik szavaztak rám. Másrészt számomra ez egyfajta búcsú a Villától, hiszen itt a nyár és lassan 3 hónapja, hogy vége lett a féléves kalandunknak” – osztotta meg a nagyérdeművel VV Attila, aki nem véletlenül viszi magával az általa kiválasztott három villatársát. Veronika, Kinga és Péter ugyanis olyan fontos szerepet töltöttek be az összeférhetetlen játékos életében, hogy egyfajta hála gyanánt viszi vissza őket a villába a VV5 nyertese.

„A Villában természetesen nem egyedül leszek a vendégeimmel, hanem azokat a villatársaimat is magammal hívom, akik jelentősen meghatározták a villabeli életemet és a dolgok alakulását a szeretett kupolánk alatt. Így összesen 14 ember lépi át a villa zsilipkapuját, pontosan annyian leszünk, amennyien a VV-t elkezdtük szeptemberben” – jelentette be VV Attila, aki megkezdte a villaparty castingját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik