Szórakozás

Óriási veszély fenyegetheti Stohlt – Megszólal a pszichológus

Arról cikkeztek az utóbbi napokban, hogy Stohl Andrást ismét inni látták a Kamara Színház büféjében. Nem csoda, ha a színész ismerősei attól félnek, hogy Stohl ismét bajba kerülhet.

Nem titok, hogy Stohl Andrást éppen az alkohol sodorta bajba, ittasan okozott balesetet. Ugyanakkor a legtöbben abban bíztak, hogy a börtönben töltött hónapok alatt a színész végképp leszokott az alkoholról. A pszichológus azt mondja, mivel nem látta, hogy az ominózus estén a Kamara Színházban mennyit ivott és hogyan viselkedett a színész, nagyon nehéz állást foglalnia, de az biztos, hogy veszélyes lehet, ha ismét a pohár után nyúl.

Csides Kata pszichológus a Hír24-nek elmondta, szerinte a hírességnek jót tenne egy segítő, mondjuk egy pszichológus. Úgy tűnik, hogy túl nagy rajta a nyomás, amit valahogy le kell vezetnie. Az emberek jelentős része a feszültséget ivással oldja, ami hosszú távon komoly gondokat okozhat.

Csides Kata saját praxisából tudja, hogy léteznek gyógyult alkoholbetegek, a poharat igenis le lehet tenni végleg. Ugyanakkor nagyon könnyű a visszaesés is. Lehet, hogy valóban csak egy pohárral kezd az illető, de ha lelkileg nincs rendben, az ivásban sincs megállás. A pszichológus határozottan állítja, egy pohárban is benne van a veszély. Ha valaki biztosra akar menni, egy kortyot sem szabad innia.

A pszichológus szerint Stohl András számára hasznos lehetne a csoportterápia is. Az emberek ugyanis kedvelik őt és egy ilyen helyzetben még inkább melléállnának és vezetnék a helyes úton.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, Stohl még börtönben volt, amikor egy pszichológus felajánlotta neki a segítségét. Azt, hogy végül a híresség ezt igénybe vette-e, nem lehet tudni, ilyen dolgokról ugyanis soha nem beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik