Szórakozás

Gyereket akar a VV drogbotrányba keveredett sztárja

Tombolt a VV Villában, újságírót vert, majd drogosan próbált leugrani egy tetőről Márki Zsuzsi. A lány, aki arról beszélt, mindennél jobban vágyik egy babára, állítólag nem először kötött ki a toxikológián.

A mai nap egyik vezető bulvárhíre volt Márki Zsuzsi ügye. A ValóVilág egykori bombázója hónapokkal ezelőtt a Blikk újságíróját verte meg, majd – állítólag – drogos állapotban próbált leugrani egy háztetőről, ahonnan a toxikológiára szállították. A napilap információi szerint az agresszivitása miatt a játékból kizárt valóságshow-szereplő akár börtönbüntetést is kaphat kábítószerrel való visszaélés miatt.

Hogy mi történhetett a lánnyal, nem tudni, nemrégiben a TV2 Aktívjában a harmadik Csivava Majálison arról beszélt, hogy változtatott az életén, ráadásul nem is olyan balhés csaj ő, mint ahogyan az újságíróverés után gondolni lehetne róla. Zsuzsi arról beszélt, az utóbbi időben lenyugodott, bár amúgy sem egy ideges típus, és nem szeretne többet verekedni sem. A lány elmondta, három hónapja Nápolyban él barátjával, felhagyott a táncos munkával, amelynek keretében vbrátorshow-t csinált a színpadon, és most egy fagyizóban dolgozik. Zsuzsi azt is elárulta, már nagyon vágyik egy babára.


A Blikk információi szerint Márki Zsuzsi nem először került a toxikológiára, immár negyedik alkalommal kötött ki a pszichiátrián, ami alapján akár rendszeres drogfogyasztó is lehet. “Azt hallottam, hogy kilenc éve függő, s a rendőrök vér- és vizeletmintát is vettek tőle. Háromnapos kokainpartin volt, azon ütötte ki magát. Több ember hozta őt be az osztályra; bizonyára elég nehezen bírtak vele, mert bandázzsal megkötözték a kezét és a lábát” – írta a napilap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik