Szórakozás

Újabb rendőrségi ügye lesz az RTL-es sztárnak?

Újabb RTL-es sztárról pletykálják, hogy nyilvános helyen dulakodásba keveredett párjával. Alekosz nem tagadja az affért, amelyet egyébként nyolc napon túl gyógyuló sérülés is bizonyít.

A strandon balhézott össze az egykori VV-nyertes és szőke szerelme. Az eset után egyesek azt pletykálták, hogy a viszonylag súlyos lábsérülést szenvedő Alekosz azon gondolkodik, hogy feljelentse Bettyt, aki miatt a mai napig szenved.

„Az igaz, hogy összebalhéztunk, de senki senkit nem akar feljelenteni. Játéknak indult a dolog, de végül rosszul sült el. Miközben fel akartam dobni Bettyt egy hullámra, véletlenül összefejelt egy másik lánnyal és egy púp lett rajta. Emiatt aztán nagyon megsértődött. Meglökött, a csempe pedig felvágta a lábujjamat. A sérülésemmel orvoshoz kellett menni. Még most is nagyon fáj és sántikálok. Szerintem ez a sérülés nyolc napon túl gyógyuló” – mesélte Alekosz a Hír24-nek.

A görög hős azt mondja, bár eleinte mindketten dúltak-fúltak a történtek miatt, mostanra megbékéltek egymással, már beszélnek is.

S bár úgy tűnik, hogy emiatt a történet miatt nem megy rendőrségre Alekosz, de a szabálysértési ügy várhatóan akár már a jövő héten lezáródhat. A híresség továbbra is kitart amellett, hogy ő nem viselkedett tiszteletlenül a rendőrökkel, ezért a bírságot sem hajlandó kifizetni, inkább börtönbe vonul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik