Szórakozás

Barátnőre vágyik a CSISZ 15 éves sztárja

A Prügyi duóból ismertté vált Babos Krisztián örülne, ha végre rátalálna a szerelem. Többen is megkörnyékezték már a fiatal énekest.

Karrier építéssel telnek a Prügyi duó tagjainak napjai, mióta a fiúk kiestek a Csillag Születikből. Krisztián és Ricsi most azon dolgoznak, hogy zökkenőmentesen folytathassák az iskolát, miközben zenei karrierjüket tovább építgetik. A fiúk elfoglaltságainak összehangolására szükség van a családi támogatásra is. Ám Ricsi nem éri be ennyivel.

Barátnőre vágyik. „Örülnék, ha lenne egy barátnőm. Jó lenne, ha lenne velem valaki, akit szerethetek és viszont” – árulta el a Hír24-nek Babos Ricsi, aki várja a lányok jelentkezését. „Többen is megkerestek már a közösségi oldalamon. Szívesen ismerkedem itt, ám legutóbb csalódnom kellett” – nyilatkozta a kiscsillag, aki megtapasztalta az internetes társkeresés árnyoldalát is.

„Megkértem a lányt, hogy küldjön magáról fényképet, mivel a beszélgetések alapján nagyon szimpatikusnak tűnt. Ráadásul olyan dolgokat mesélt magáról, hogy úgy gondoltam a külsője is be fog jönni. Sajnos nem így lett. Kifejezetten csúnyának találtam a lányt a küldött kép alapján” – mondta Ricsi, aki egy kedves, mutatós barátnőre vágyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik