Szórakozás

Puzsér szerint egyedül nincs esélye a kiscsillagnak

A Csillag Születik kritikusa szerint Szirota Jennifernek a saját útját kell majd járnia. Ám egyedül nem fog boldogulni a kiscsillag.

Minden fájdalmat és feszültséget kiénekelt magából Szirota Jennifer a Csillag Születik legutóbbi élő show-ján. A kiscsillag Kovács Kati “Add már uram az esőt” című dalával állt színpadra. Ám az énekesnő nem egyedül, hanem hangszeres kísérettel és némi vokál kíséretében adta elő produkcióját. A törékeny lány előadása lenyűgözte a zsűrit, köztük a legnagyobb kritikust, Puzsér Róbertet is.

„Jennifer, ma átlépted az árnyékodat. Amikor elkezdődött ez a verseny, egy Disney-hercegnő voltál. Most egy autentikus előadóművész vagy. Ez, amit hallottam tőled ez nemcsak a Kovács Kati-féle verziónál volt jobb, de még a Palya Bea-félénél is, ami nagyon nagy szó. Először láttam azt rajtad, hogy átadtad magad a dalnak, és először láttam azt rajtad, hogy nem érdekel, hány pontot kapsz. Ez a jó előadásnak a kulcsa” – mondta a produkció után Puzsér Róbet, akinek dícsérő szavait könnyek között fogadta Szirota Jennifer.

Puzsér Róbert azt is hangsúlyozta az énekesnő másik produkciójánál, hogy unikálisnak és lecserélhetetlennek kell lennie. Hiszen a mai világban bármikor jöhet a helyére egy hasonló adottságokkal bíró énekesnő, így Jenni könnyen a feledés homályába veszhet, ha nincs saját víziója.

A kiscsillagot nem sértette meg Puszér ostorozása, inkább igyekszik megfogadni a kritikus tanácsait. „Örülök, mert úgy éreztem, hogy szinte mindenkinek tetszett a produkció. Persze Puzsér Róbert szavait még emésztenem kell. Kicsit át kell rágnom magam azon, hogy mit is mondott és mit szeretne, de összességében örülök a kritikáknak” – nyilatkozta a verseny után Szirota Jennifer, akinek nem sok esélye van, ha szólókarrierbe szeretne kezdeni. Legalábbis Puzsér Róbert szerint.

„Először is a saját mélyrétegéből, a saját közegéből kell találnia magának társakat. Olyanokat, akikkel közösen formálódik az ízlése, akikkel együtt tud vizionálni. Ne a megváltó producerre várjon, hogy őt kiemelje, mert amint kiemeli, ugyanazzal a mozdulattal fogja eldobni” – nyilatkozta a Fókusznak Puzsér Róbert, aki szerint az énekesnőnek mindenképp egy bandába szerveződve kéne folytatnia.

„Nagy valószínűséggel nem is szólóznia kéne. Kéne találnia magának egy bandát, kéne találnia egy víziót és alulról felépíteni magát. Aztán pedig ezen az úton menni tovább” – mondta a verseny után Puzsér Róbert, aki szerint Jennifernek csak így lehet esélye arra, hogy igazán nagy előadóművész legyen belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik