Szórakozás

Magas sarkú cipőkről vitázott Puzsér az esztétával

Puzsér Róbert nem akárkivel, hanem a legnagyobb hazai filmesztétával vívott szájkaratét. Réz András és a kritikus még a nőket is kibeszélték.

Méltó ellenfélre lelt a Csillag Születik szókimondó kritikusa, Puzsér Róbert. A CSISZ megmondóemberével szinte senki nem tud – vagy épp nem akar – szembeszállni. Ám Réz András személyében most olyan szellemi vitapartnerre talált a tehetségkutató kritikusa, akivel élvezettel vitatta meg az élet dolgait. A két kritikus találkozásánál – melyre a Korda Filmstúdióban került sor – a Reflektor kamerái is jelen voltak, hogy rögzítsék a „nagy összecsapást”.

„Azok a filmek a legizgalmasabbak, amelyek már rég kikoptak a moziból, már lehet, hogy DVD-n sem találod meg sehol, néha valamelyik elfeledett tv csatornán felbukkannak, és az emberek még ott ülnek a képernyő előtt és azt mondják, hogy Úristen, én emlékszem erre a mondatra, emlékszem erre az arcra” – mondta Réz András a filmstúdióban sétálgatva, akinek állítására egyből rákontrázott Puzsér Róbert. „Akik nem kötnek ilyen kompromisszumokat és nem mondják azt, hogy én egy bizonyos kaszttal kommunikálok. Vagy a tömegekkel. Vagy az elittel. Hanem mindenkivel kommunikál, mindenhonnan merít és minden, minden téren kultikus tud lenni” – fejtette ki a CSISZ zsűritagja. A két kritikus végül közös állaspontra jutott, megegyeztek abban, hogy az ilyen volumenű filmek megszületéséhez akár évtizedeknek is el kell telniük.

Míg a filmek terén hamar megtalálta a közös hangot a páros, addig a női lélek terén nem jutottak közös nevezőre, s egy, a riporter lábán látott magas sarkú is elég volt a nézetletéréshez. „Az, hogy egy nő ilyen kínzó eszközöket vesz föl a lábára…kínzatásnak teszi ki magát. Gyakorlatilag ez a fajta megkínzatás, ez semmi más, mint hogy így a saját kényelmével, a saját jó közérzetével fizet a férfiak érdeklődéséért” – fakadt ki a lábbeli láttán Puzsér, akinek véleményét nem osztotta Réz András.

„Amikor nézem a nők lábát, nem feltétlen minden esetben, de azért megfordul a fejemben(!), hogy nagy valószínűséggel a nők, alapvetően nem a férfiaknak öltöznek. Hanem saját maguktól. Sokkal fontosabb számukra, hogy amikor kilépnek a lakásból, amikor a nyilvánosság elé lépnek, akkor olyanok legyenek, amilyenek lenni szeretnének, hogy jól érezzék magukat”” – magyarázta álláspontját Réz András, aki egy kellemes Puzsér Róberttel való beszélgetést tudhat maga mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik