Szórakozás

Újabb sztárját perelheti az RTL Klub

Baukó Éva maga kérte Dopemant, hogy hadd nyilatkozzon a rapper kamerái előtt. Lehet, jobban tette volna, ha hallgat. Az egykori valóságshow-szereplő megütheti a bokáját.

Interjú a ValóVilág egyik áldozatával címmel készített videóinterjút Dopeman VV – Baukó – Évával. A lánynak már sok kellemetlensége adódott abból, hogy  ittasan ült kamerák elé, nos, a felvételt látva valószínűleg most sem volt szomjas. Az egykori valóságshow-szereplőnek alig forgott a nyelve, kereste a  szavakat, de nem találta, így például  “értelmiségileg intelligens férfinak” titulálta Pityingert. 

A beszélgetés témája természetesen a ValóVilág volt, amelynek kapcsán Éva elmesélte, hogy már a játék alatt tudni lehetett, legalábbis ő biztos volt benne, hogy azt Alekosz nyeri és ezt többször hangoztatta is. “Akkor engem behívtak egy szobába, az, aki irányítja a műsort, a főszerkesztő, és azt mondta, ha mégegyszer kinyilvánítok ilyet, hogy az Alekoszt favorizáljuk…” – emlékezett vissza. Bár Dopeman figyelmeztette Évát, hogy meggondoloatlan kijelentéséből baja lehet, a lány fittyet hányt erre és hozzátette, azt sem bánja, ha az RTL Klub beperli, hiszen tőle úgysem lehet elvenni semmit.


A beszélgetés folyamán Éva ismét cáfolta, hogy sokat inna. “Nem vagyok alkoholista, csak boldogtalan. Nem járok bulizni, minden barátnőm elhagyott” – vallotta be, és hozzátette, az újságok valótlan állításai miatt a nagymamája szívinfarktust kapott.

A káromkodásokkal tarkított diskurzusból természetesen nem maradhatott ki Alekosz “méltatása” sem. A VV-szereplő azt állítja, a görögöt senki sem szereti, még a gyerekek sem, pedig “ők mindenkit szeretnek”, de arra is kitért, hogy egykori játékostársa csekély intimméretekkel rendelkezik.


Baukó Éva felidézte azt is, amikor leköpte Jerzyt a villában, bár ebben azóta sem lát kivetni valót, hiszen az nem fáj, majd arra is kitért, nem ő a celeb, hanem Havas Henrik, aki – a lány állítása szerint – anális szexet akart volna a lánytól, aki olyan ártatlan, hogy az orális szexet is elutasítja. “Szájszűz vagyok” – magyarázta.  (Ha ez RTL Klub mégsem perli be Évát, akár Havas is jogi útra terelheti Éva kijelentését.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik