Szórakozás

Azt mondják: titokban gyereket vár a magyar celeb szerelme

Egyesek azt állítják, hogy Nagy Alekosz hamarosan apai örömök elé néz. A Hír24 az érintettet kérdeztea pletykáról.

Alekosz és szerelme, Betty immár 11 hónapja élnek párkapcsolatban. A kisebb nehézségek ellenére láthatóan jól kijönnek egymással. A szőkeség még a megcsalásokat is megbocsátotta párjának, ezért cserébe a görög megígérte, többé nem lép félre. Egyelőre úgy tűnik, hogy ígéretét sikerült betartania.

S mivel láthatóan lángol a szerelem, nem csoda, ha egyesek már is arról pletykálnak, hogy Betty titokban gyereket vár Alekosztól. A híresség azonban ezt cáfolja. Azt nem tagadja, hogy szóba került közöttük ez a téma, de, hogy hamarosan apa lesz, ezt nem erősítette meg.

Azt is elárulta, hogy egyelőre se esküvőt, se összeköltözést nem terveznek párjával, ennek ellenére szeretik egymást, rengeteg időt töltenek együtt. Nagyon úgy tűnik, hogy a csinos leányzó mellett megkomolyodik Alekosz is.

Természetesen arról is érdeklődtünk, hogy a korábbi nagy szerelem, Tünde jelenleg milyen helyet foglal el a görög életében? Alekosz azt állítja, részéről már nincs semmiféle szerelem, de úgy tudja, egykori párja még szívesen újja élesztené a kapcsolatukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik