Szórakozás

Munka nélkül a legismertebb magyar celeb, börtönbe csukhatják

Nagy Alekosz hiába állítja, hogy forgat a TV2-vel, a csatorna szerint ez nem igaz. Az egykor ünnepelt celeb állás nélkül maradt.

Így lehet parkolópályára tenni az egyik legismertebb magyar celebet. Akár ezt a címet is adhatnánk ennek a cikknek, hiszen valóban arról szól, hogyan lett munkanélküli abból az emberből, akiért fél évvel ezelőtt még a két legnagyobb kereskedelmi csatorna harcolt. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy senkinek sem kell. Vagy mégis, csak éppen a TV2 titkol valamit?

Bár az egykori valóságshow-hős azt állítja, hamarosan indul az önálló műsora a TV2-nél, ezt cáfolják. Azt mondják, nem terveznek olyan műsort, amelyikben Alekosz szerepelne. Arra azonban nem kívántak válaszolni, jelenleg van-e élő szerződése a görögnek a csatornával.

Az érintett szintén titkolózik, mint mondja, ezzel kapcsolatban nem nyilatkozhat. Azt azonban kijelentette, nem csalódott, nem elkeseredett és minden körülmények között kitart a TV2 mellett. Nem csoda, hiszen, ha a pletykák igazak, a csatorna magára vállalta annak a pernek a költségeit, amelyet az TL Klub Alekosz szerződésszegése miatt kezdeményezett.

A ValóVilág egykori nyertese a Hír24-nek azt is elmondta, jelenleg nincs munkája, nem dolgozik. Arra a kérdésre, hogy akkor mit csinál, azt felelte: csak úgy van. A biztonsági őri munkát sem akarja folytatni, bár mint mondja, egyelőre nem tudja, mit hoz majd számára a jövő.

Alekosz egyébként vélhetően azért nem pánikol, mert bőven van tartaléka. Többször is elmondta, alig költött a VV-s nyereményéből, amivel ha jól gazdálkodik, egy időre anyagi biztonságot nyújthat számára. Mindenesetre egyéb téren is szorul a hurok a nyaka körül, hiszen nem kizárt, hogy közlekedési szabálysértése miatt börtönbe kell vonulnia, ha valóban nem fizet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik