Szórakozás

22 éve készült erre a CSISZ felfedezettje

Mészáros János Eleket egy nővérétől kapott Tosca lemez inspirálta arra, hogy énekléssel foglalkozzon. A 41 éves versenyző legutóbb nővérének is énekelt a CSISZ színpadán.

Lélegzetelállító volt Mészáros János Elek legutóbbi Csillag Születikes produkciója, aki Puccini: Tosca című operájából adott elő egy áriát. A kiscsillag ezúttal is kivívta nemcsak a zsűri, hanem a közönség elismerését. A remek produkcióhoz ezúttal a kiscsillag nővére is hozzájárult.

„Még tizenkilenc éves voltam, amikor kaptam a nővéremtől egy Tosca CD-t. Már akkor tudtam, hogy ezt egyszer el szeretném énekelni. Vagy százötvenszer meghallgattam, de csak most jött el az idő ahhoz, hogy ezt a nehéz áriát elénekelhessem” – árulta el Mészáros János Elek, aki több, mint tíz éve képzi a hangját. Nővére, ahogy karrierje kezdetén, most is támogatja testvérét.

„Elég zsúfolt lett az életünk, mióta elkezdődött a verseny. Mi jól viseljük, de anyukánk, aki hetvenöt éves kicsit nehezebben éli meg ezt a felhajtást” – nyilatkozta Mészáros Eszter, a kiscsillag testvére, aki nemcsak zenei törekvéseimben támogatja öccsét.

„Remélem, hogy Elek minél hamarabb párra lel. Én már nagyon szívesen átadnám a huszonhat darab ing vasalását” – mondta viccesen Eszter, aki szerint Eleknek azért nincs még felesége, mert elvárásai túl magasak. „Nagyon magas az öcsém elvárási szintje. Az öcsémnek egy nagyon értelmes, nagyon jó lelkű, törékeny, mégis határozott nőre van szüksége. És a legfontosabb, hogy tudjon rétest sütni” – árulta el a titkot a kiscsillag nővére, aki bízik benne, hogy Mészáros János Elek a szerelemben is révbe ér végre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik