Szórakozás

Megcsalta egymást a magyar színészházaspár? Kipakolnak

Súlyos válságot élt át a közelmúltban Szalay Kriszta színésznő és férje Cserna Antal. Szerencsére sikerült rendezniük kapcsolatukat, melyről őszintén vallottak.

„A 48. születésnapomon vallottak szerelmet a férjemnek.” – kezdte mosolyogva a vallomást a színésznő a Reflektor magazin kamerái előtt. Mint kiderült, mindez egy évvel ezelőtt történt és saját állítása szerint az egész eset magát a férjet is meglepte. Az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen nehézség a házaspár életében, amit sikerült közösen leküzdeniük.

„Ha valaki azt hiszi, hogy ez az egész csak arról szól, hogy az én férjem életébe bejött egy fiatal lány, elárulom, az én életemben is volt már szerelem. Hogy is mondjam, szóval egy-egy. Én is voltam tehát a másik oldalon, de nem lett volna hiteles, ha nem élem meg, milyen a másik féltése” – vallotta a színésznő.

„Segítségre volt szükségem, mint ahogy szerintem mindenkinek segítségre van szüksége. Ugyanúgy korábban a Kriszta is elmondta nekem és kért, hogy oldjuk meg” – tette hozzá Cserna Antal a felesége által megkezdett sztorihoz, amelyből egyébként láthatóan jól jöttek ki, mert most már boldognak tűnnek együtt.

A színésznő nem tagadja, hogy megrázta az, ami velük történt, ugyanakkor azt állítja, büszke arra, hogy a férje másnak is tetszik. A problémát egyébként három gyermekükkel is megbeszélték, hogy lássák, nem minden rózsaszín az életükben, ugyanakkor mindenre van megoldás, ha két ember olyan kapcsolatban van, mint ők. A sztárpár 27 éve él együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik