Szórakozás

Herczeg Zoltán: Nem hiszek a házasságban

Örül, hogy nem nősült meg fiatalabb korában Herczeg Zoltán. A divatszakember nem vágyik arra, hogy kimondja a holtodiglan-holtomiglant, ám gyereket azért majd szeretne.

Herczeg Zoltán is részt vett a minap Szalay Kriszta könyvének bemutatóján, ahol a színésznő Cserna Antallal való házassági válságáról és a megoldásról mesélt. A divatszakember úgy véli, nem biztos, hogy az egy ember sorsa, hogy ugyanazzal a társsal élje le az életét.

“Régen, száz évvel ezelőtt korábban haltak meg az emberek, sok férfi vissza sem jött a háborúból, és ebbő adódóan egy nő és egy férfi átlagosan 8-10 évet élt együtt, akkor ez volt a normális” – magyarázza Herczeg. “Most, hogy tovább élünk, alakult ki az igény az élethosszig tartó társkapcsolatra. Én azonban addig maradok egy partnerrel, amíg szerelmes vagyok, mindig is a szerelmet kerestem” – tette hozzá.
A divatszakember azt is elmondta, örül, hogy nem házasodott meg a húszas éveiben, ugyanis akkor már biztosan elvált ember lenne. “Ha nem születne gyerekem, az azonban hiányozna” – osztotta meg velünk Herczeg Zoltán.

A stylist a könyvbemutató kapcsán azt is elmondta, évek óta jó barátságot ápol a Szalay-Cserna házaspárral, így nagyon örül annak, hogy ők meg tudák oldani a problémájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik