Szórakozás

Félelemből hűtlenkedett a magyar színésznő

Amíg fiatalon az örök szerelmet és szenvedélyt kereste, ma már más értékrend szerint él a házasságában Gregor Bernadett. A változáshoz  azonban sok tanulságos pillanatot kellett megélnie.

Évekkel ezelőtti házassági válsága kapcsán Gregor Bernadett is részt vett Szalay Kriszta Lélekre vetkőzve című könyvének bemutatóján. A színésznő elmesélte, az elmúlt időszakban átértékelte a férfiakhoz és a szerelemhez való viszonyát, és sokkal stabilabban, higgadtabban áll hozzá az érzelmi kérdésekhez.

“Korábban mindig a kapcsolataimtól kersetem a boldogságot, azt gondoltam, ha az egyik nem adja meg, amire vágyom, megkapom a másikban. De rájöttem, ezt magamban kell megtalálnom. Mindig arra vágytam, hogy szeressenek, és féltem, hogy egyszer csak elhagynak vagy hűtlenek lesznek hozzám, így mielőtt ez megtörtént volna, én léptem ki a kapcsolataimból. Én csaltam, én hagytam el” – mesélte Bernadett.
“Aztán ahogy beléptem a megcsalt feleségek táborába, ez a félelem lejött rólam. Nem is volt annyira borzasztó” – tette hozzá Bernadett.

A színésznő azt is elmondta, korábban nem tudta elfogadni, hogy a kapcsolatából elmúlt a szenvedély, ma azonban már nem erre helyezi a hangsúlyt. Gregor Berni ma már úgy véli, az, hogy a párja a legfőbb barátja és bizalmasa is egyben éppen elég ahhoz, hogy szép, tartalmas életet éljenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik