Szórakozás

Még mindig marakodik a TV2 két egykori sztárja

Facebook-oldaluk tanúsága szerint újra- és újraéled Kati mama és ÖsszeEsküvők Ricsi között az ellentét. Bár a műsort követően úgy tűnt, megbékélnek, de nagyon valószínű, hogy mégsem lettek ellenfelekből barátok.

Bár már jó ideje vége a TV2 ÖsszeEsküvők realityének, a nagy ellenfelek, Ricsi és Kati mama között még mindig dúl a viszály. Legalábbis a fiú Facebook-oldala szerint, ahol nosztalgiával emlékezett vissza arra az estére, amikor Marci ellenében őt szavazták vissza a nézők. A kaszinótulajdonos vőlegény adásfotóval emlékezett meg a nagy napról, a fényképhez pedig menyasszonya, Niko is hozzászólt, és köszöni a rajongóknak, hogy visszaszavazták számára szerelmét.

Kati mama hozzászólásaiból kiderül, még mindig nem dolgozta fel, hogy akkor kiestek a játékból, és még mindig ugyanazt hangoztatja, mint akkoriban, miszerint a taktika győzött az igazság és őszinteség helyett.

Úgy tűnik, Ricsi és Niko mellől az elmúlt időben sem pártoltak el a rajongóik, és ahogy régen, most is kiálltak kedvenceik mellett.

“Dolgozzatok, elégítsétek ki a férjeiteket és magatokkal foglalkozzatok, gondolom nektek is van mit söprögetnetek a saját portátokon a ‘nicsizésből’ nem éltek meg, a ti családotok legyen az első, nem inkább azzal kellene foglalkozni? Tegyétek azt, amit én! Magatokkal foglalkozni már végre!” – posztolta Kati mama, hozzászólására pedig Ricsi némi éllel válaszolt. “Kati, te is éppen velük es velünk foglalkozol.. Ha otthon söprögetnel, nem is látnad ezt a képet…” – írta.


Bár Kati mama leszögezte, ez csak egy játék volt, és őt már nem érdekli az egész, valószínű, hogy a tüske jó ideig benne marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik