Szórakozás

Nyíltan csalják egymást Alekoszék

Különös szerelmi háromszög alakult ki Alekosz, kedvese, Betty és exe, Tünde között. Féltékenység a köbön, mindenki csal mindenkit.

Kamerák előtt fejtette ki Alekosz véleményét exkedveséről, Tündéről. A görög úgy véli, a lány nem gondolta komolyan, hogy öngyilkos lenne. “Beteges féltékenység és érzelmi zsarolás áll Tünde kijelentése mögött” – jelentette ki Alek, aki azt sem tagadja, néha úgy érzi, exe mellett lenne a helye.


A szerelmesek (Fotó: TV2)

Ám Alekosz szívében már nem Tünde áll az első helyen, hanem Betty, de vele sem mennek simán a valóságshow-szereplő dolgai. “Ugyanazt teszem Bettyvel, amit a Tündi velem, én is féltékeny típus vagyok. Betty magával ragadott és mindent elsöpört” – mesélte, de hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy lenyugodna. “Szükségem van a nők rajongására” – szögezte le.
A görög elmesélte, hogy a lányt elbizonytalanította, amikor ő beköltözött az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára, sőt előfordult, hogy megcsalta szőke kedvesét. A pár azt is bevallotta, Betty sem maradt Alekosz adósa, ugyanis ő is félrelépett, amit szerelem ide vagy oda, egyáltalán nem bánt meg azóta sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik