Szórakozás

Mindenkit átvert Alekosz exjegyese

Rátalált a szerelem az ÖsszeEsküvők Másájára. Szíve választottja nyolc éve tudja, ő lesz a felesége. A lány kislánya már apunak is szólítja őt.


Fotó: TV2

Alekosz őt szemelte ki a beköltözése alkalmával, el is jegyezték egymást. A műsor végeztével azonban újra Marcival kezdett randizni Mása, aki ma már boldogan mondja: szerelmes! Igaz, a szíve választottja se nem görög, se nem fodrász. Attiláért nyolc évvel ezelőtt úszott át egy tavat, és a fiú már akkor sejtette, ő lehet majd a felesége.
– Egy nyári napon egy bányatónál ismertem meg őt. Egy haveri társasággal voltam és a barátnőmmel átúsztunk a tó túlsó oldalára, ahol ott volt Attila néhány haverjával. Váltottunk néhány szót, majd kiúsztunk. Később elmondta, hogy miközben kifelé úsztam, ő azt mondta a haverjának: ha ez a lány visszanéz, ő lesz a feleségem! Abban a pillanatban néztem vissza – emlékezett kapcsolatuk kezdetére a Hír24-nek Mása. – Attól a pillanattól kezdve az életem részévé vált, nagyon jó barátok lettünk! Lelki társak, de semmi komoly nem volt köztünk soha. Nekem ott volt a Zoli, Attilának is volt párkapcsolata, de az élet mindig egymás útjába sodort minket. Amikor bementem az Összeesküvőkbe, ő végig követte az eseményeket és mellettem állt az utolsó percig. Majd amikor vége lett az egésznek, úgy éreztük, hogy talán ennyi év után most jött el a mi időnk. Szeretjük egymást! – tette hozzá csillogó szemekkel.
Mása gyermekei is hamar elfogadták, Attila egyre többet van náluk. A kislánya már egyenesen apunak szólítja a férfit. A pár már komoly
terveket is szövöget.
– Már azt is megbeszéltük, hogy tengerparti esküvőt szeretnénk. Még nem költöztünk össze, de már itt van a fogkeféje. Állandóan együtt vagyunk, együtt visszük a piciket oviba és együtt is megyünk értük. Rövidesen össze is költözünk majd. Azt kell mondjam, csodák léteznek – mesélte örömittasan.
Attila egyébként egy saját tulajdonú mobiltelefon-játéfejlesztő cég tulajdonosa, Mása pedig az ingatlan-értékesítés területén helyezkedett el. Kérdésünkre azt is elmondta, rövidesen törvényes akadálya sem lesz a komoly terveiknek, hiszen egy térgyalás van még hátra és elvált asszony lesz belőle. Vagy inkább újra szingli. De már az sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik