Szórakozás

Káromkodva búcsúzott a Csillag Születik kiesője

Bár Plazmának véget ért a Csillag Születik, ő egy cseppet sem bánkódik. Szerinte így is messzire jutott.

Drámai pillanatokat kellett átélnie Plazmának és Szirota Jennifernek a legutóbbi Csillag Születik eredményhirdetésén. A két kiscsillag egymásba kapaszkodva várta, melyikük jut tovább, s melyikőjüknek törnek darabokra rég dédelgetett álmai. A nézők és a zsűri végül az énekesnőt juttatták tovább. Plazma pedig emelt fővel távozott és vette tudomásul kiesését.

A kiscsillag egy percig sem szomorkodott, nem morzsolt könnycseppeket, inkább széles vigyorral az arcán nyugtázta kiesését. „Nagyon szépen köszönök minden biztató szót. Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt és szavazott rám. Még annak is hálás vagyok, aki ezt nem tette, csak lélekben velem volt. Az mind nagy király, nekik szól a zeném is” – nyilatkozta a kiesése után optimistán Plazma.

„Miért lennék szomorú? Csak meg kell nézni hol állok, és meddig jutottam el. Rengeteg mindent értem el azzal, amit szeretek csinálni. Kell ennél több az életben?” – mondta a rapper, aki bízik a Csilag Születik utáni sikeres zenei karrierben. „Azt csinálom, amit szeretk és lehet, hogy ebből fogok megélni. Ez k*rv* jó! Csak a jóra gondolok, a mosolygás és a jókedv van bennem” – nyilatkozta a frissen távozó kiscsillag, aki továbbra is nyomon követi majd a verseny alakulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik