Szórakozás

Ezért nem nősül a CSISZ operaénekese!

Mészáros János Elek már benne van a korban, mégis anyukájával és nővérével él. Mivel édesapja váratlanul elhunyt, az ő nyakába szakadt a családfenntartás. Így magánélete szinte megszűnt.

Szinte mindenki a nőkről és a házasságról faggatja Mészáros János Eleket, a Csillag Születik operaénekesét. A gazdálkodással foglalkozó férfi már elmúlt negyven, ám nincs társa, felesége vagy stabil párkapcsolata. Ennek okáról eddig nem sokat mesélt a versenyző, aki most először árulta el, miért alakult így az élete.

„Minden újság ezen akad fenn. Mintha más érdekesség nem lenne, csak az, hogy miért nem nősültem meg. Tulajdonképpen egyszerű, nem nagyon volt rá időm. Huszonkét éves voltam, mikor elkezdtem az egyetemet, munka mellett” – árulta el a kiscsillag, akinek tanulmányai megkezdésekor váratlanul szakadt a családi gazdagság a nyakába.

„Az első félév után édesapám meghalt. Akkor a családi gazdálkodás, a földek, a az állatok, plusz a tanulás és a munka hirtelen szakadt rám. Ezeket próbáltam minél jobban összehangolni és csinálni. Ez a fázis hat évig tartott, huszonnyolc voltam mikor befejeztem az egyetemet. Utána pedig inkább az énekléssel kezdtem foglalkozni” – mondta Mészáros János Elek, akinek a gazdálkodás lett a szenvedélye.

Így most, hogy korábbi életvitelét fel kellett adnia a Csillag Születik miatt, komoly erőfeszítést jelent számára. „Ez, hogy most nem járok be dolgozni, és nem megyek ki a földre annyit, fizikailag gyengít le. Hiányzik a fizikai megterhelés. Ha kimegyek a szőlőbe egy kicsit kapálni, vagy a kertbe az jó érzéssel tölt el. Utána jobban is tudok énekelni” – vallotta meg titkát a kiscsillag, aki a próbák előtt és után is mezőgazdasági munkával töltődik fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik