Szórakozás

Balhé várható az RTL élő adásában?

Ma este a The Kolin nevű formáció lép színpadra a Csillag Születik színpadán. A banda énekese, Linczényi Márkó a legutóbb Pécsett verekedésbe keveredett egy csók miatt. Remélhetőleg ma este a pofon elmarad.

Háromtagú fiúbanda lép ma a Csillag Születik színpadára, mint extraprodukció, színesítve ezzel az egyébként sem egyhangú tehetségkutató-műsort. A The Kolin még 2007-ben alakult Budapesten. A formáció zenei stílusa leginkább a 70-es évek szintipop világát idézi, amellyel hamar belopták magukat a hazai és külföldi közönség szívébe.

Leginkább az banda énekesét, Linczényi Márkót kedvelte meg igen gyorsan a közönség. Ugyanis a sármos énekes minden koncert során csókkal örvendeztet meg egy hölgy rajongót. Ám legutóbb – balszerencséjére – a kiszemelt hölgy barátja is ott volt, amikor elcsattant az érzéki csók, így a szokásos rutint egy éles pofonnal zárta az énekes. Vajon ma este kit lep meg meg az énekes a Csillag Születik-beli fellépése után? Mindez kiderül a tehetségkutató ma esti adásából!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik