Szórakozás

Elhasalt az egyetemi vizsgán Kótai Misi

Az egykori bokszoló nagy fába vágta a fejszéjét. Szeptember óta fogorvosnak tanul, ám az anatómiavizsgán megbukott, így passziváltatta félévét.

Nagy erőbedobással vágott neki a fogorvosi szaknak Kótai Misi, aki az élsportolói pályát váltaná fel az orvosival. A bokszoló szeptember óta koptatja az iskolapadot a Semmelweis Egyetem fogorvosi karán. Bár Kótai Misi mindent megtesz, hogy megszerezze a diplomát, az anatómia kifogott rajta. Mivel az egykor sikeres sportolónak vizsgáját nem sikerült teljesítenie, jobbnak látta, ha passziváltatja félévét.

Így Kótai az iskolát csak szeptembertől folytatja. „Most az első szemeszteren voltam túl, amiben sikeresen megbuktam anatómiából, úgyhogy úgy néz ki a dolog, hogy most csináltam egy passzív félévet, és újrakezdem szeptemberben” – árulta el a Tabu TV-nek Kótai Misi, aki úgy érzi, családja támogatása nélkül még idáig sem jutott volna el.

 

„Van egy csodálatos barátnőm-párom – nem is tudom, hogy nevezzem őt, mert sajnos feleségemnek nem tudom, mert kétszer megkértem, de nem jött hozzám – ő nagyon jól tudja kezelni ezt az iskoladolgot, ő nekem egy hatalmas segítség. Nélküle el sem tudtam volna kezdeni az iskolát, hiszen sokat kell tanulni, és ehhez nagyon sok idő kell!” – nyilatkozta a sportoló, aki továbbra sem adja fel a fogorvosi diploma megszerzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik