Szórakozás

Szájkarate élő adásban – Egymásnak esett a Mega-zsűri

Szakos Andrea péntek esti produkciója alig-alig kapott negatív kritikát a Megasztár zsűritagjaitól. Az immár finalista lány előadásai azonban összeugrasztották az ítészeket.

Kevés olyan éles vitát hallhattunk a TV2 idei Megasztárjában a zsűritől, mint pénteken este Szakos Andrea produkcióját követően. Kiderült, a lány betegen állt színpadra, ezért a szokásosnál több hamis hanggal énekelte el dalát.

Ám amíg Bereczki Zoltán félteni kezdte Andrea hangszálait a megerőltetéstől, és haragudott is a lányra óvatlanságáért, addig Falusi Mariann az „ami a csövön kifér”-dalfelfogásra biztatta a versenyzőt. “Eszedbe ne jusson vigyázni a hangodra” – jelentette ki.  Az énekesnő véleménye felháborította Bereczkit, aki úgy vélekedik, ha egy énekes egyszer elrontja a hangját, azt soha többet nem lehet “megjavítani”. Mester Tamás úgy vélte, jót tett, hogy Andi nem játszott biztonsági játékot és fel merte vállalni a “káoszt”. A zsűritagok olyannyira összevitatkoztak, hogy Bereczki egyenesen kijelentette, a többiek butaságot beszélnek.


Szóváltásukról Bochkor Gábor áthallásos kommentje terelte el a figyelmet, miszerint „nem kell minden csíkot felszívnia” Andreának, amit Mester Tomi elé rakna.


Andi második dala is ellentmondásos érzéseket keltett a zsűriben. A lány Flo Ride Feel Good-feldolgozásával állt színpadra. Bár az ítészek egyetértettek abban, hogy a versenyszám alatt nehéz volt Szakos Andira koncentrálni a csinos táncoslányok miatt. A produkció után femerült, mi kell ahhoz, hogy sikerül-e az énekesnek fenntartania a figyelmet ilyenkor vagy sem. Mester szerint az énekesnőnek ez kevésbé ment, és ez probléma volt, Falusi Mariann szerint viszont nem volt ezzel semmi  gond.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik