Szórakozás

Hiányzik a szex a TV2 fiatal sztárjának

Két óriási vágya van Szakos Andinak, az egyik a Megasztár-győzelem, a másik, hogy végre nyugodt körülmények között, kettesben együtt lehessen a párjával.

Egyre fáradtabbak a véghajrában a Megasztár énekesei. Megkezdődött az esélylatolgatás, Szakos Andi, Radics Gigi vagy Talán Attila lesz-e az Év hangja. Nagy a tét, hiszen annak, aki megnyeri a műsort, egy teljesen más élet kezdődik el.

A már hetekkel ezelőtt kimerültségre panaszkodó és rosszullétekkel küzdő Andi most romantikus randit tervez párjával, persze, erre csak akkor, ha a lány számára véget ér a verseny. A tiszavasvári énekesnő elárulta, nagyon keveset találkozott az elmúlt hónapokban a szerelmével, csupán fél órákat tudtak együtt tölteni, amikor nem volt idő arra – ahogy Andi fogalmaz -, hogy “bármit is kezdjenek egymással”.


“A műsor után remélem el tudunk vonulni a világtól, és kettesben tudunk lenni” – osztotta meg vágyait a lány, aki azt sem tagadta, számára pont elég lenne, ha kettesben lehetnének a szoba csendjében, pihennének, alhatnának  és átadhatnák magukat “nem publikus” vágyaiknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik