Szórakozás

Egyhangúlag küldték el a TV2 sztárját

Bár a műlt héten a zsűri Farkas-Jenser Balázzsal szemben Talán Attilát mentette meg, most mégis Szakos Andinak szavaztak bizalmat. A jövő heti fináléban Andrea és Gigi küzdenek meg egymással.

Minden eddiginél izgatottabban álltak tegnap este a Megasztár színpadára a tehetségkutató dobogósai. Radics Gigi, Szakos Andi és Talán Attila napok óta találgatják, melyiküknek van nagyobb szavazótábora, ki az esélyesebb a végső győzelemre. Az egykori punk még a döntő előtt elmondta, most már csak egy célja van, mégpedig az, hogy produkciójával saját magának megfeleljen, Andi arról beszélt, hogy nagyon nehezen dolgozná fel, ha a végső döntőben esne ki, Gigi pedig leszögezte, akárhogy is lesz, azzal, hogy az első három közé került, már rengeteget nyert.


A finálé előtti utolsó döntőben Talán Attila női előadótól, amíg a lányok férfi énekestől adtak elő egy-egy dalt, majd mindhárman egy-egy ismert szám feldolgozásával álltak színpadra. Az első kör után Szakos Andi kapta a legtöbb szavazatot, őt pedig Gigi követte, Attila pedig a harmadik helyen állt. Annak ellenére, hog az adással egy időben az egyik bevásárlóközpontban zajló közönségtalálkozón szinte mindenki a rocker fiú nevét kiabálta. A második körre a lányok sorrendje felcserélődött, Attila még mindig nem kapott elég szavazatot.

A szavazás leállítása után Gigi rögtön továbbjutott, a zsűri döntését pedig Bereczki Zoltán tolmácsolta. A színész-énekes elmondta, ítésztársaival egyhangúlag döntött úgy, hogy Szakos Andreát juttatják a fináléba, így a tehetségkutatóból Talán Attila távozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik